گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا
ارسال سریع در شهر تهرانجزئیات>

ماژول فلش‌خور بلوتوث دو پورت

ناموجود
  • برد یا ماژول پلیر بلوتوث/فلش/۵ ولت
  • پشتیبانی از: MP3/بلوتوث/رادیو FM/پورت AUX/AUDIO RECORD
  • ولتاژ کاری: ۵ ولت
  • قابلیت ضبط صدا
  • دارای پورت USB مجزا با خروجی ۵ولت مناسب شارژ
در انبار موجود نیست
کد کالا
10100012288

موارد استفاده

همه ی ما دستگاه های قدیمی داریم که ازکیفیت خوبی برخوردارند ولی ویژگی های جدیدی مثل USB و بلوتوث را ندارند و همین باعث ناکارامد شدن این دستگاه ها شده است.

در این مواقع یا باید دستگاه نسل جدید خرید و یا ویژگی های مورد نظر را به آن اضافه کرد. بهترین گزینه که به نسبت بسیار مقرون به صرفه هم هست استفاده از برد های پلیر یا اصطلاحاً فلش خور است.

تنوع این برد ها باعث می شود شما نسبت به نیاز به ویژگی های بیشتر، برد مورد نظر خود را تهیه کنید.

روش استفاده

خروجی صوت تعبیه شده روی مدار (L/R و پایه مشترک) را به کمک سوکتی که همراه محصول ارسال شده به یک فیش صوت استریو متصل و سپس از ورودی صوت (AUX) دستگاه خود برای انتقال صدا استفاده کنید.

در این مرحله تنها کاری که باید انجام شود روشن کردن برد است. این ماژول با ولتاژ  ۵ ولت قابل راه اندازی است.

 

توجه داشته باشید که برد این محصول قابلیت ضبط صدا دارد ولی میکروفون روی برد نیست و باید جداگانه تهیه شود.

مشخصات فنی

  • فایل های صوتی پشتیبانی شده : MP3 - WAV - WMA
  • قابلیت رادیو : رادیو FM
  • پورت های ورودی : USB
  • ورودی صوت : AUX 3.5mm
  • خروجی ها : صوت استریو AV
  • منبع تغذیه : DC 5V
  • قابلیت اتصال و پخش از طریق بلوتوث Bluetooth
  • قابلیت ضبط صدا
  • ریموت کنترل
نظر خودتون رو بنویسید
برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خودتون بشید!