ماژول اینورتر و مبدل

ماژول اینورتر و مبدل

Filter
تنظیم جهت صعودی

موارد ۱-۱۲ از ۲۶

صفحه‌ی
تعداد در صفحه
مشاهده به عنوان مشبک لیست
  1. اصلاح کننده تصویر 4K-4K QK72339D
    ‎۷۶۰,۰۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  2. ماژول بوستر DC-DC 150W
    ‎۳۰۰,۰۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  3. اینورتر 2 خروجی IV2150AU
    ‎۲۴۰,۲۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  4. تبدیل پنل ال جی SLB-LG60-51 4K
    ‎۲۴۰,۰۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  5. -۱۴%
    اینورتر 4 خروجی AVT-4029 12V
    قیمت عادی ‎۲۷۲,۶۰۰ تومان قیمت ویژه ‎۲۳۳,۷۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  6. تبدیل پنل ال جی SLB-LG68-51
    ‎۲۳۰,۰۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  7. ماژول HIGH VOLTAGE 400KV مربع
    ‎۲۰۰,۰۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  8. ماژول بوستر DC-DC 250W
    ‎۱۸۸,۰۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  9. ماژول HIGH VOLTAGE XH-400KV
    ‎۱۷۰,۰۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
Filter
تنظیم جهت صعودی

موارد ۱-۱۲ از ۲۶

صفحه‌ی
تعداد در صفحه
مشاهده به عنوان مشبک لیست

هر ماژول یک از بزرگ‌ترین قطعات یک دستگاه به حساب می‌آید. یکی از مهم‌ترین ویژگی‎ ماژول‎ها این است که به راحتی می‌توان یک ماژول را با ماژول دیگر جایگزین کرد. همچنین امکان حذف ماژول از روی یک دستگاه و نصب آن بر روی یک دستگاه دیگر نیز امکان پذیر است. به عبارت ساده‌تر هیچ یک از انواع ماژول مخصوص یک دستگاه خاص ساخته نمی‌شود. ماژول اینورتر نیز در این موضوع مستثنا نیست. به عبارت دیگر می‌توان اینطور گفت که یک دستگاه الکتریکی می‌تواند از ماژول‌هایی مختلفی تشکیل شده باشد که هر کدام  ساخت یک شرکت متفاوت باشد.

انواع ماژول را می‌توان به دو دسته ماژول‎های نرم افزاری شامل برنامه‌های کامپیوتری و اپلیکشین‌ها و ماژول‌های سخت افزاری مانند هارد و دیسک کامپیوتری تقسیم کرد. انواع ماژول شامل ماژول RFID، ماژول میکروکنترلر،

ماژول پاوربانک، ماژول صوتی و آمپلی‌فایر، ماژول کاهنده یا افزاینده ولتاژ DC_DC، پاور ماژول و غیره تقسیم کرد.

معرفی ماژول اینورتر

ماژول الکترونیکی اینورتر یک دستگاه است که می‌تواند جریان مستقیم را به جریان متناوب تبدیل کند. این نوع ماژول برای تولید حداکثر توان‌های خروجی متنوع طراحی شده‌اند. به عبارت ساده‎تر هر یک از انواع ماژول‌های اینورتر می‎توانند متناسب با توان خروجی خود، برق AC برای دستگاه‎های متصل به خود تامین کنند.

اگر قصد خرید ماژول‌های اینورتر را دارید باید به این نکته توجه داشته باشید که  این نوع ماژول‏ها عموماً به ولتاژ ورودی 12 ولت DC نیاز دارند. به این ترتیب، در ابتدا باید ماژول را به یک منبع برق 12 ولتی مانند باتری یا منبع تغذیه DC متصل کنید. در ادامه اینورتر این ورودی 12 ولت DC را به ولتاژ بالاتر 220 ولت AC خروجی تبدیل می‎کند.

از جمله نکات بسیار‌ مهمی که باید در زمان استفاده و خرید ماژول الکترونیکی اینورتر، به آن توجه داشته باشید، شکل موجی است که ماژول تولید می‎کند. برخی از انواع ماژول‎های اینورتر یک موج سینوسی اصلاح شده و برخی دیگر، یک موج سینوسی خالص تولید می‌کنند. لازم به ذکر است که شکل موج‎های تولید شده کاملاً متناسب با نیازهای خاص دستگاه‎های متصل به اینورتر است.

نکاتی که باید در زمان استفاده از ماژول‌های اینورتر به آن توجه داشته باشید

 در ادامه این بخش قصد داریم به معرفی نکات بسیار مهمی که باید در مورد استفاده از ماژول اینورتر بدانید، بپردازیم.

  • با توجه به اینکه شکل موج خروجی این نوع ماژول یک شکل موج مربعی و فرکانس بالا است، بنابراین برای استفاده در ابزارهایی که بار با خاصیت سلفی دارند، مانند موتورها، فن ها و غیره مناسب نیست.
  • اگر قصد دارید برای بارهای کوچک مانند چراغ های LED، شارژر موبایل و یا ستاپ باکس از این نوع ماژول استفاده کنید، باید از ولتاژهای پایین‌تر مانند 172 ولت یا 110 ولت استفاده کنید.
  • اگر بخواهید از این نوع ماژول برای یک بار بزرگ‌تر از 100 وات و در زمان‎های طولانی‏تر استفاده کنید، بهتر است از هیت سینگ بسیار قوی استفاده کنید.
  • هرگز ماژول‌های اینورتر را به صورت برعکس متصل نکنید.
  • به هیچ وجه از یک مدار با اتصال کوتاه یا Over-Load برای اتصال به اینورتر استفاده نکنید.

 

اگر قصد خرید ماژول‌های الکترونیکی را دارید ما به شما توصیه می‌کنیم تا برای خرید به سایت آگنیز مراجعه کنید. شما از طریق سایت آگنیز می‌توانید با انواع قیمت ماژول اینورتر آشنا شده و یک خرید امن و مقرون به صرفه را تجربه کنید.