ماژول تغذیه و اداپتور

ماژول تغذیه و اداپتور

Filter
تنظیم جهت صعودی

موارد ۱-۱۲ از ۲۹

صفحه‌ی
تعداد در صفحه
مشاهده به عنوان مشبک لیست
  1. برد تغذیه بخور سرد 28 ولت
    امتیاز:
    100%
    ‎۲۴۶,۷۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  2. برد تغذیه بخور سرد 34 ولت
    امتیاز:
    100%
    ‎۲۴۵,۰۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  3. ماژول فست شارژ 2خروجی QC4 60W
    Rating:
    0%
    ‎۲۴۰,۰۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  4. تغذیه AGENIZ DVBT SGH12
    Rating:
    0%
    ‎۱۹۰,۰۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  5. برد تغذیه AGENIZ 2015 - DVBT
    Rating:
    0%
    ‎۱۴۰,۰۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  6. برد تغذیه همه کاره تلویزیون
    امتیاز:
    89%
    ‎۱۴۰,۰۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  7. ماژول مبدل ولتاژ DC-DC 8A 200W مدل HW-674
    Rating:
    0%
    ‎۱۲۵,۰۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  8. برد تغذیه Ageniz 2019 - DVB-T
    امتیاز:
    95%
    ‎۱۲۵,۰۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
Filter
تنظیم جهت صعودی

موارد ۱-۱۲ از ۲۹

صفحه‌ی
تعداد در صفحه
مشاهده به عنوان مشبک لیست

ماژول الکترونیکی معمولا یک بورد ساخته شده از قطعات الکترونیکی مختلف است که به صورت فشرده در کنار هم قرار گرفته‏اند. آنچه که باید در مورد ماژول‌ها به آن توجه داشته باشید این است که در حال حاضر از ماژول‌ها به عنوان بخشی از یک سامانه یا سیستم بزرگ‌تر استفاده می‌شود. امروزه از یک ماژول با توانایی بهره برداری بالا به جای مدار، سنسور، سی سنسورها و  سایر موارد اینچنینی استفاده می‌شود. در حقیقت، استفاده از ماژول‌ها بسیار اقتصادی‌تر، مقرون به صرفه‌تر و مطمئن‌تر از روش‌های قدیمی مانند طراحی مدار است. برخی از انواع ماژول شامل، ماژول تغذیه، ماژول ساعت، ماژول‌های وای فای، ماژول کنترل شارژر، ماژول‌های اولتراسونیک یا فراصوت، ماژول تولید بخار سرد، ماژول‌های بلوتوث ماژول USB و MP3 پلیر است.

معرفی ماژول تغذیه

ماژول‌های تغذیه یک قطعه الکترونیکی هستند که از آن‌ها برای تأمین برق سایر قطعات یا دستگاه‌های الکترونیکی استفاده می‌شود. این نوع از ماژول‌ها در صنایع مختلفی مانند صنایع الکترونیک، کامپیوتر، ارتباطات، خودروسازی و دیگر صنایع مورد استفاده قرار می‎گیرند.

انواع ماژول‎های تغذیه

اگر قصد خرید ماژول تغذیه را دارید، بهتر است به این نکته توجه داشته باشید که ماژول‌های تغذیه دارای انواع مختلفی هستند. بنابراین می‎توان آن‌ها را بر اساس نوع کاربرد، نوع فناوری و نوع خروجی به دسته‌های مختلف تقسیم کرد.  

  • ماژول های شارژی یکی از انواع ماژول‌های تغذیه هستند که از آن‌ها به منظور شارژ کردن دستگاه‏های الکترونیکی مانند تلفن‎های همراه، لپ تاپ و دوربین استفاده می‎شود.
  • از ماژول‏های خطی برای تغذیه تجهیزات الکترونیکی مختلف اعم از تلویزیون‎، رایانه و دستگاه‏های مختلف پزشکی استفاده می‎شود.
  • ماژول‎های سوئیچینگ گزینه مناسبی برای تبدیل ولتاژ مختلف برق هستند. در واقع ماژول‏های سوئیچینگ می‌توانند با استفاده از مدارهای الکترونیکی، ولتاژ و جریان برق را تغییر دهند.
  • ماژول‎های خطی از نظر ابعاد بزرگ‌تر از ماژول‎های سوئیچینگ هستند و با استفاده از ترانسفورماتورها، ولتاژ و جریان برق را به یکدیگر تبدیل می‏کنند.

 

نحوه عملکرد ماژول‌های‌ تغذیه

در این بخش قصد داریم به معرفی عملکرد ماژول‌های تغذیه بپردازیم.

  • بسیاری از ماژول‌های تغذیه وظیفه تبدیل ورودی الکتریکی، برق ورودی به جریان ولتاژ، را بر عهده دارند. این فرآیند عموماً از طریق اصلاح ولتاژ و جریان برق رخ می‎دهد.
  • برخی از انواع ماژول‌های تغذیه به وسیله قطعات الکترونیکی مختلف مانند ترانسیستورها، دیودها، ویژهای برق و سایر مکمل‎های الکترونیکی، قابلیت تنظیم ولتاژ و جریان الکتریکی را دارند. این نوع از ماژول‌ تغذیه می‎تواند شرایط لازم برای تامین جریان مورد نیاز دستگاه یا قطعه‌ی الکترونیکی مورد نظر را فراهم کند.
  • بسیاری از ماژول‌های تغذیه دارای مکانیزم‌های حفاظتی هستند. به این ترتیب این نوع ماژول‎ها ‌به وسیله این مکانیسم قابلیت محافظت از دستگاه‌ها و قطعات الکترونیکی در برابر ولتاژهای نامناسب، جریان‌های زیاد، گرمای بیش از حد و سایر مشکلات این‌چنینی را دارند.

 

اگر شما نیز قصد استفاده و خرید ماژول الکترونیکی را دارید، ما به شما پیشنهاد می‌کنیم تا به سایت آگنیز مراجعه کنید. شما با مراجعه به این سایت علاوه بر آَشنایی با انواع مختلف ماژول‏های تغذیه با قیمت ماژول تغذیه نیز آشنا شده و به این ترتیب یک خرید مطمئن و مقرون به صرفه را تجربه کنید.