الان بخر، بعدا پرداخت کن! خرید قسطی بدون ضامن با اسنپ‌پِی! (بزودی)

ماژول و برد

ماژول و برد

Filter
تنظیم جهت صعودی

موارد ۲۲۹-۲۴۰ از ۲۴۸

تعداد در صفحه
مشاهده به عنوان مشبک لیست
  1. برد 8140
    ناموجود
    در انبار موجود نیست
    افزودن به مقایسه
  2. مین برد v29 LCD
    ناموجود
    در انبار موجود نیست
    افزودن به مقایسه
  3. مبدل برق 24-12 15A
    ناموجود
    در انبار موجود نیست
    افزودن به مقایسه
  4. برد تغذیه DVB-018
    ناموجود
    در انبار موجود نیست
    افزودن به مقایسه
  5. برد تغذیه DVB-T - 1837
    ناموجود
    در انبار موجود نیست
    افزودن به مقایسه
  6. برد تغذیه بزرگ DVD - 1823
    ناموجود
    در انبار موجود نیست
    افزودن به مقایسه
Filter
تنظیم جهت صعودی

موارد ۲۲۹-۲۴۰ از ۲۴۸

تعداد در صفحه
مشاهده به عنوان مشبک لیست

آنچه که باید در مورد ماژول به آن توجه داشته باشید این است که تمامی انواع ماژول الکترونیکی از یک برد که شامل قطعات الکترونیکی مختلف است، تشکیل شده‌اند. به عبارت ساده‎تر، ماژول‌ها مجموعه قطعات الکترونیکی فشرده‌ای هستند که برای سهولت در انجام بسیاری از کارهای حرفه‌ای در دنیای الکترونیک طراحی و تولید شده‎اند.

ماژول یا اصطلاحاً امبدد سیستم‌ها، قلمرو امروزی الکترونیک را در دنیا، تشکیل می‌دهند. در حال حاضر بسیاری از متخصصان این حوزه ترجیح می‌دهند تا به جای استفاده از یک سنسور، تراشه‌ خاص و یا طراحی مدار، از یک ماژول با همان ویژگی‌ها استفاده کنند.

توجه داشته باشید که از جمله مهم‎ترین مزیت‌های استفاده از ماژول‎های الکترونیکی، صرفه اقتصادی بیشتر آن‌ها و در نهایت امنیت بیشتر ماژل‌ها در حین کار است.

انواع ماژول الکترونیکی

ماژول‌ها از نظر فیزیکی و ظاهری قطعاتی ‌هستند که عموماً دارای ابعاد نسبتاً بزرگی در مقایسه با سایر اجزای یک دستگاه هستند و انواع مختلفی نیز دارند. این قطعات ‌الکترونیکی را به طور کلی می‎توان به دو دسته نرم افزاری و سخت افزاری تقسیم‎بندی کرد.

دسته اول که واحد نرم‌ افزاری دستگاه به حساب می‌آیند، عموماً از طریق کد نویسی و برنامه ‌نویسی، ایجاد شده و می‌توان از آن‌ها در برنامه‌های مختلف استفاده کرد. دسته دوم از ماژول‌های الکترونیکی، در حقیقت، یک تراشه یا قطعه سخت‌ افزاری هستند.

این نوع از ماژول‌های الکترونیکی دارای یک بورد بوده و قطعات مختلف بر روی آن نصب می‎شوند. از جمله ماژول‌‌های سخت افزاری می‌توان به هارد، کارت حافظه و سایر قطعات اینچنینی که در کیس‌های کامپیوتر استفاده می‌شوند، اشاره کرد. در ادامه این بخش قصد داریم به معرفی انواع ماژول‌های‌ الکترونیکی بپردازیم.

 

کاربرد ماژول‌های الکترونیکی

همانطور که پیش از این نیز بیان کردیم، ماژول الکترونیکی در زبان ساده به بردهای الکترونیکی فشرده‌ای اطلاق می‎شود که از قبل ساخته شده‎اند. شایان ذکر است که یکی از مهم‌ترین مزیت‌ها و خصوصیات مثبت ماژول‎ها این است که می‎توان از آن‌ها در فرآیند ساخت بسیاری از بردهای الکترونیکی پیشرفته‌ استفاده کرد.

علاوه بر این، محققان به منظور توسعه و بهبود تحقیقات پژوهش‎های خود در زمینه‌های مختلف از انواع ماژول کمک می‌گیرند. پژوهشگران به طور معمول از ماژول‌های SMD برای پروژه‎های خود استفاده می‌کنند. ماژول‌های الکترونیکی نوع SMD در اغلب موارد متشکل از انواع اجزای الکتریکی نظیر آی سی‎ها و غیره هستند.

همچنین لازم به ذکر است که در عمده موارد از ماژول‌ها برای گروه بندی تعاریف شی که دارای یک هدف تجاری یا استفاده مشترک هستند، نیز استفاده می‌شود. به عنوان مثال، برخی از انواع ماژول‌ دارای انواع داده‌ها و روال‌های مربوط به مدیریت موجودی هستند.

در برخی موارد این نوع ماژول‌ها پیشرفته‌تر نیز شده و می‌توانند شامل تمامی تجهیزات لازم برای اضافه کردن محصولات و داده‌های مربوط به محصولات به جدول موجودی، تغییر نام محصولات، حذف محصولات از جدول موجودی، صدور اعلامیه سفارش مجدد و غیره نیز باشند.

در صورتی که شما نیز قصد خرید ماژول الکترونیکی به صورت آنلاین را دارید، می‌توانید به سایت آگنیز مراجعه کنید. این مجموعه توانسته شرایط لازم برای خرید انواع ماژول الکترونیکی با بهترین کیفیت و مناسب‌ترین قیمت را برای مشتریان خود فراهم کند.