گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا
ارسال سریع در شهر تهران

به فروشگاه اینترنتی آگنیز (آریا الکترونیک) خوش آمدید. ما متعهد به ارائه خدمات ارسال کالا با روش‌های متنوع و مناسب برای تمام مشتریان هستیم. لطفاً جهت اطلاع دقیق از شرایط ارسال، موارد زیر را مطالعه فرمایید:

روش‌های ارسال کالا

۱. پیک درون‌شهری (مخصوص تهران)

  • محدوده: این روش تنها برای سفارش‌های داخل شهر تهران فعال است.
  • هزینه: هزینه ارسال متغیر بوده و بر اساس مسافت محاسبه می‌شود.
  • پرداخت هزینه: هزینه ارسال بر عهده مشتری است و در هنگام ثبت سفارش اطلاع‌رسانی می‌شود.
  • زمان ارسال: سفارش‌ها در سریع‌ترین زمان ممکن تحویل خواهند شد.

۲. ارسال با پست

  • محدوده: قابل استفاده برای تمام مناطق تهران و شهرستان‌های ایران.
  • هزینه: هزینه ارسال سفارش ثابت و برابر با ۱۷۰,۰۰۰ تومان است (در صورتی که سفارش شامل بکلایت و مجموع مبلغ آن کمتر از ۶,۰۰۰,۰۰۰ تومان باشد، هزینه بسته‌بندی برابر با ۵۰,۰۰۰ الی ۷۰,۰۰۰تومان خواهد بود)
  • پرداخت هزینه: هزینه ارسال بر عهده مشتری است.
  • ارسال رایگان: برای سفارش‌های بالای ۶,۰۰۰,۰۰۰ تومان ارسال رایگان خواهد بود.
  • زمان ارسال: بین ۲ تا ۵ روز کاری بسته به مقصد تحویل داده می‌شود.

۳. ارسال با تیپاکس / ماهکس / چاپار

  • محدوده: مختص ارسال به شهرستان‌ها.
  • هزینه: هزینه متغیر و بر اساس وزن، حجم، و مسافت توسط شرکت مربوطه محاسبه می‌شود.
  • پرداخت هزینه: هزینه ارسال بر عهده مشتری است.
  • زمان ارسال: زمان تحویل بین ۱ تا ۳ روز کاری متغیر است.

۴. تحویل حضوری

  • محدوده: این روش فقط برای مشتریان ساکن تهران فعال است.
  • هزینه: تحویل حضوری کاملاً رایگان است.
  • شرایط: مشتریان پس از هماهنگی با فروشگاه می‌توانند سفارش خود را در ساعات کاری از فروشگاه تحویل بگیرند.
  • زمان تحویل: زمان مراجعه با هماهنگی قبلی تعیین می‌شود.

قوانین کلی ارسال

  1. بسته‌بندی ایمن: تمامی سفارش‌ها با بسته‌بندی مناسب و مقاوم ارسال می‌شوند تا از آسیب‌های احتمالی جلوگیری شود.
  2. تأخیر احتمالی: در موارد خاص مانند شرایط جوی نامساعد یا مشکلات حمل‌ونقل، ممکن است تأخیر در ارسال رخ دهد.
  3. پیگیری سفارش: مشتریان می‌توانند وضعیت سفارش خود را از طریق سامانه پیگیری یا تماس با پشتیبانی فروشگاه بررسی کنند.
  4. مغایرت سفارش: در صورت وجود هرگونه مغایرت کالای سفارش داده شده با کالای دریافتی، مشتری باید در اولین فرصت با پشتیبانی تماس حاصل نماید.
  5. مسئولیت آسیب در حمل و نقل: در صورتی که سفارش آسیب‌دیده به مشتری تحویل داده شود یا در جریان حمل دچار هرگونه آسیب شود، مسئولیت آن با شرکت حمل‌کننده خواهد بود. از آنجا که تمامی محصولات ارسالی بیمه می‌شوند، مشتری باید جهت دریافت خسارت و پیگیری این موضوع با شرکت حمل‌کننده تماس بگیرد.

تماس با ما

در صورت داشتن هرگونه سوال یا ابهام در مورد شرایط و قوانین ارسال کالا، با بخش پشتیبانی فروشگاه اینترنتی آگنیز (آریا الکترونیک) تماس بگیرید. ما همواره آماده پاسخگویی به شما هستیم.

شارژر دیواری باتری لیتیومی G.H.K | 8.4V 1A

امتیاز:
95 % of 100
‎۵۰۵,۰۰۰ تومان
شارژر دیواری باتری لیتیومی 8.4 ولت 1 آمپر
موجود
فقط 4 تا ازش مونده!
کد کالا
10100016706

شارژر دیواری باتری لیتیومی G.H.K | 8.4V 1A

شارژر دیواری لیتیومی G.H.K 8.4 ولت 1 آمپر برای شارژپک‌های باتری لیتیوم-یون و لیتیوم پلیمر ۲ سلول سری طراحی شده است؛ یعنی پک‌هایی با ولتاژ نامی 7.4V که در حالت شارژ کامل به 8.4V می‌رسند. جریان 1A برای شارژ امن و مناسب پک‌های سبک تا متوسط مانند باتری‌های۲×18650، باتری دوربین، چراغ‌قوه شارژی، اسباب‌بازی و گجت‌های ۷٫۴ ولت ایده‌آل است.

این شارژر به صورت دیواری و با دوشاخه مستقیم 220V AC ساخته شده؛ کافی است آن را به پریز برق بزنید و فیش DC نری را به ورودی باتری یا BMS متصل کنید تا شارژ شروع شود. به دلیل تکنولوژی سوئیچینگ، راندمان بالا و گرمای تولیدی کم است و برای استفاده‌ی روزمره و خانگی مناسب است.

هشدار مهم: این شارژر فقط برای پک‌های لیتیومی 2S (۷٫۴ ولت) مجهز به مدار محافظ/BMS مناسب است. از استفاده آن برای باتری‌های سرب-اسید، LiFePO4، نیکل-کادمیوم یا باتری‌هایی با ولتاژ دیگر خودداری کنید.

ویژگی‌ها

  • برند: G.H.K
  • نوع: شارژر دیواری سوئیچینگ باتری لیتیومی
  • ولتاژ خروجی: 8.4V DC ثابت
  • جریان خروجی: 1A (تقریباً 8.4 وات)
  • مناسب برای پک‌های 2 سل لیتیوم-یون / لیتیوم پلیمر (7.4V nominal)
  • ورودی: 220V AC 50Hz (بدون نیاز به کابل برق جداگانه)
  • خروجی با فیش DC نری مناسب اتصال به پک باتری یا BMS

کاربردهای پیشنهادی

  • شارژ پک‌های ۲×18650 لیتیومی با BMS
  • شارژ باتری دوربین، چراغ‌قوه شارژی، اسپیکر و اسباب‌بازی‌های ۷٫۴ ولت
  • شارژ پک‌های رباتیک و پروژه‌های DIY لیتیومی 2S
  • جایگزین شارژر معیوب 8.4V 1A (در صورت تطبیق فیش و قطبیت)
نظر خودتون رو بنویسید
برای ثبت نظر باید وارد حساب کاربری خودتون بشید!