اگه نیست، بیا آگنیز! :) تمامی قیمت‌های سایت بروز می‌باشد

آی‌سی

فیلترها

موارد ۶۱-۷۰ از ۱۴۸۷

صفحه‌ی
تعداد در صفحه
  1. آی سی TB2949HQ
    ‎۳۲۸,۹۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  2. آی‌سی PM9013A SSOP-40
    ‎۳۲۵,۰۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  3. آی‌سی TDA1085C DIP-16
    ‎۳۰۸,۰۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  4. آی‌سی STRX6769B SIP-7 ORG اصلی
    ‎۳۰۸,۰۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  5. آی‌سی LV5684 HZIP15
    ‎۳۰۸,۰۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  6. آی سی WT61P805
    ‎۳۰۸,۰۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  7. آی سی FSFR2100XSL SIP-9
    ‎۳۰۸,۰۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  8. آی‌سی ATMEGA328P
    ‎۳۰۷,۵۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  9. آی‌سی TOP254YN
    ‎۳۰۲,۵۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
  10. آی‌سی TAS5142 36PIN BIG
    ‎۳۰۲,۵۰۰ تومان
    افزودن به مقایسه
فیلترها

موارد ۶۱-۷۰ از ۱۴۸۷

صفحه‌ی
تعداد در صفحه

آی‌سی

آی‌سی یا همان مدار مجتمع، یک قطعه‌ الکترونیکی است. در این قطعه مجموعه‌ای از مدارها، ترانزیستورها و سایر اجزای الکترونیکی بر روی یک تراشه کوچک از جنس سیلیکون قرار گرفته‌اند. آی‌سی‌ها به‌خاطر سایز کوچکی که دارند، هزینه کمتری دارند و همچنین این قطعه الکترونیکی مصرف انرژی را به حداقل می‌رساند. آی‌سی‌ها شامل خازن و سلف نیز هستند که بر قطعاتی از جنس سیلیسیم و مواد نیمه‌هادی قرار می‌گیرند. قیمت آی سی براساس نوع کاربرد آن متفاوت است. در این مطلب سعی کرده‌ایم تا این قطعه الکترونیکی را معرفی و درباره انواع و کاربردهای آن صحبت کنیم.

معرفی آی‌سی

همانطور که گفتیم آی‌سی یک قطعه الکترونیکی است که شامل مدار، مقاومت و ترانزیستور است. به‌عبارت دیگر، آی‌سی مجموعه‌ای از اجزای الکترونیکی بسیار کوچک است که در تراشه جای گرفته است. حال این مدارها در مقیاس بسیار کوچک میکروسکوپی تولید می‌شوند. این قطعات الکترونیک امکان انجام عملیات پیچیده را  فراهم می‌کنند و پردازش با سرعت بالا و صرف انرژی کمتر را ارائه می‌کنند.

آی‌سی‌ها کارایی بسیار خوبی دارند و به‌دلیل هزینه و قیمت مقرون‌به‌صرفه، تقاضا و فروش آن‌ها روند افزایشی دارد. به‌طورکلی ریزتراشه‌ها در هرنوع سیستم الکترونیکی به‌کار می‌روند.

انواع آی سی

آی‌سی‌ها یا همان مدارهای مجتمع باتوجه به اساس عملکرد و کاربردشان به چند دسته اصلی تقسیم می‌شوند.

  • آی‌سی دیجیتال: یکی از انواع آی‌سی‌، نوع دیجیتال است. آی‌سی دیجیتال جهت پردازش سیگنال‌های دیجیتال (مانند میکروکنترلرها، حافظه‌ها و پردازنده‌ها) به کار می‌رود.
  • آی‌سی آنالوگ: نوع دیگر آی‌سی، آی‌سی آنالوگ است که سیگنال‌های پیوسته را تقویت یا تبدیل می‌کنند و در تقویت‌کننده‌ها و فیلترها استفاده می‌شوند.
  • آی‌سی ترکیبی: در این نوع آی‌سی، قابلیت‌های دیجیتال و آنالوگ ترکیب شده و در دستگاه‌هایی که نیاز به پردازش هر دو نوع سیگنال دارند، به کار می‌روند.
  • آی‌‌سی حافظه: این آی‌سی برای حفظ داده‌های دیجیتال و ذخیره‌کردن آن‌ها به‌کار می‌رود.
  • آی‌سی مدیریت نیرو: این نوع از آی‌سی برای مدیریت انرژی و تنطیم منابع تغذیه کاربرد دارد.
  • آی‌سی رادیویی: این نوع آی‌سی در قطعات و اهداف رادیویی و مخابره‌ای کاربرد دارد.
  • آی‌سی سنسوری: برای بررسی شرایط محیطی و فیزیکی مانند نور، رطوبت و صدا از آی‌سی سنسوری به‌کار می‌رود.

 

برای خرید آی سی براساس مصرف و کاربردی که دارد می‌توانید به مراکز قطعات الکترونیکی و یا سایت‌های فروش مراجعه کنید.

کاربردهای آی‌سی

آی‌سی‌ها در کامپیوترها و لپ‌تاپ‌ها، به‌عنوان پردازنده مرکزی (CPU) و حافظه‌ها به کار می‌روند. در تلفن‌های همراه و تبلت‌ها، آی‌سی‌ها وظایف متنوعی مانند پردازش داده‌ها، مدیریت انرژی و کنترل نمایشگرها را انجام می‌دهند. کاربرد دیگر آی‌سی در تجهیزات پزشکی، ابزار رادیویی، مخابراتی و همچنین ساعت‌های دیجیتال و یا حتی برخی از لوازم خانگی نیز به‌کار می‌روند. معمولا آی‌سی‌ها برای تحلیل سیگنال‌های حیاتی استفاده می‌شوند. آی‌سی‌ها همچنین در سیستم‌های خودروها و ربات‌ها کاربرد دارند.

در این مطلب سعی کردیم درباره آی‌سی یک معرفی کلی ارائه کنیم و بگوییم این قطعه الکترونیکی میکروسکوپی دارای انواع مختلفی اعم از دیجیتال، آنالوگ، ترکیبی، رادیویی و حافظه است. هر کدام از انواع آی‌سی‌ها در بخش خاصی کاربرد دارند که آن‌ها را منحصربه‌فرد می‌کند. آی‌سی‌ها ابعاد کوچکی دارند که منجر به سرعت بالای پردازش و هزینه پایین و افزایش بهره‌وری و کارایی آن می‌شود. آی‌سی‌ها در انواع دستگاه‌های الکترونیکی مانند کامپیوترها، تلفن‌های هوشمند، تجهیزات پزشکی، سیستم‌های مخابراتی و همچنین لوازم خانگی و خودرو به‌طور گسترده مورد استفاده قرار می‌گیرند و نقش حیاتی در فناوری مدرن دارند.